Activiteiten

 

 

Restaurant Graag Gedaan in school

 

Iedere woensdagavond in een schoolweek wordt de aula van de school omgetoverd tot het restaurant van Graag Gedaan. Leerlingen van de brancheopleiding Horeca en Graag Gedaan koken en serveren onder begeleiding van docenten Hans Berkien en Wouter Meijer iedere week een ander menu.  Naast het koken en bedienen kleden de leerlingen het restaurant gezellig aan en zorgen zij ervoor dat de klant zich welkom voelt.

 

De reacties zijn lovend. Gasten schreven in het gastenboek:

-”Het was een heerlijke avond, goed eten en goede bediening!”

-”Lekker gegeten, gezellig gezelschap, de contacten weer verstevigd. Kortom: een leuke avond gehad.“

-”Het was lekker en gezellig. Ik kom zeker terug!”

 

Iedereen is van harte welkom in het restaurant. We zijn iedere woensdag, uitgezonderd schoolvakanties, geopend van 17.30  tot 19.30 uur. De prijs voor een driegangenmenu is € 7,50. (Voor het speciale Kerstmenu € 12,50.)

Op verzoek houden wij rekening met uw (dieet)wensen. Zo koken wij ook vegetarisch of Halal.

U kunt zich opgeven door te bellen naar het telefoonnummer van school.

Op www.schoolrestaurantgraaggedaan.nl vindt u het menu van de week.

 

Persbericht:

Kranenburgschool maakt Tafelboom voor de wijk

Stichting Tafelboom voert in samenwerking met de Vrede van Utrecht het project Tafelbos uit. Het laatste traject van dit project breekt aan; namelijk van het hout van diverse gekapte Utrechtse bomen gaan tafels gemaakt worden.

Eén van de locaties is de Kranenburgschool voor Praktijkonderwijs. Onder leiding van de vak leermeester Hout, Kranenburgse leerlingen en medewerkers aangevuld met een bouwteam dat speciaal is opgeleid door de Tafelboom wordt gewerkt aan 2 tafels. Eén tafel heeft de bestemming voor binnen de school, de andere komt in de wijk te staan.

 

Klik voor de inhoud van het persbericht op de onderstaande link.

http://www.cultuurinoost.nl/page/kranenburgschool-maakt-tafelboom