actie-datum-6nov.png

Onderwijsstaking 6 november

1 november 2019

di. 5 november, 15.30 uur: beste ouders/verzorgers en leerlingen, voor alle duidelijkheid: de aangekondigde staking van 6 november gaat inderdaad door. 

 

Zoals jullie ongetwijfeld hebben gehoord, hebben de onderwijsbonden een staking aangekondigd voor aanstaande woensdag 6 november.

Het onderwijs heeft steeds meer te maken met een lerarentekort en hoge werkdruk. De overheid heeft hiervoor nog steeds onvoldoende middelen beschikbaar gesteld. Hierdoor komt de kwaliteit van ons onderwijs in gevaar en dat vinden wij niet goed.

Ook op Kranenburg gaan veel collega’s a.s. woensdag staken om samen een signaal naar onze minister en het kabinet af te geven.

We hebben gevraagd hoeveel medewerkers van onze school aan de staking willen gaan deelnemen. De bereidheid om actie te voeren is zo groot, dat er woensdag 6 november te weinig collega’s zijn om de lessen verantwoord door te laten gaan.

Dat betekent dat er op onze school op woensdag 6 november geen les wordt gegeven en de school voor de leerlingen gesloten zal zijn. De stages buiten de school gaan wél door.