Schoolrestaurant Graag Gedaan

Deze periode is er geen schoolrestaurant meer in verband met examens en afrondende activiteiten voor dit schooljaar.

***

* We zien u graag weer in september! *

Bij Schoolrestaurant Graag Gedaan staat de leerling centraal.

Onze leerlingen volgen de Entree Horeca niveau 1 opleiding. Daarbij ook de Bedieningsassistent (BAS) en Keukenassistent (KAS) opleidingen van SVH. Dit betekent dat ons menu geheel in het teken staat op dat wat de leerlingen moeten leren. Het betekent ook dat uitzonderingen op het menu, bijvoorbeeld een dieet, niet altijd mogelijk zijn. Elke restaurantavond hanteren wij een maximaal aantal gasten van 20 personen. Op deze wijze kunnen wij de kwaliteit waarborgen van ons onderwijs.

Iedere woensdagavond bent u van harte welkom in ons schoolrestaurant. Zo betekenen de school en de wijk iets voor elkaar. De gasten krijgen een uitstekend driegangenmenu voor een lage prijs en onze leerlingen van de brancheopleidingen keukenassistent (KAS) en bedieningsassistent (BAS) werken aan hun leerdoelen.

Bent u benieuwd naar ons restaurant? We nodigen u van harte uit. Een maaltijd kost € 12,50

Een maaltijd bestellen doet u door een mail te sturen naar: reserveren@schoolrestaurantgraaggedaan.nl. Ook kunt u ons bellen, op nummer: 030-2512492

(Na 15 mei is er voorlopig geen schoolrestaurant meer in verband met examens en afrondende activiteiten voor dit schooljaar.)

In schoolvakanties is Graag Gedaan gesloten.

 

Voor alle menu's geldt: Op basis van beschikbaarheid en wijzigingen voorbehouden.

Schoolrestaurant Graag Gedaan leidt leerlingen op en blijft gastvrij.