Schoolrestaurant Graag Gedaan

Promofilm Schoolrestaurant Graag Gedaan

Hier wordt een Vimeo video ingeladen. We mogen deze video echter alleen tonen als u toestemming geeft voor het plaatsen van social media cookies. Pas uw instellingen aan en herlaad de pagina.

Kranenburg heeft een eigen schoolrestaurant met de naam ‘Graag Gedaan’. Iedere woensdagavond is het restaurant geopend vanaf 17.30 uur. Graag Gedaan is een restaurant met veel gasten uit de wijk. Zo betekenen de school en de wijk iets voor elkaar. De gasten krijgen een uitstekend driegangenmenu voor een lage prijs en onze leerlingen van de brancheopleidingen keukenassistent (KAS) en bedieningsassistent (BAS) werken aan hun leerdoelen.

Bent u benieuwd naar ons restaurant? We nodigen u van harte uit. Een maaltijd kost € 8,50 inclusief een kopje koffie of een glas thee.

Reserveren doet u door een mail te sturen naar: reserveren@schoolrestaurantgraaggedaan.nl. Ook kunt u ons bellen, op nummer: 030-2512492

In schoolvakanties is Graag Gedaan gesloten.

 

 

Wat staat er deze week op het menu?

 

Schoolrestaurant Graag Gedaan gaat genieten van haar zomervakantie.

Dit betekent dat we de komende maanden gesloten zijn.

Begin september zal een nieuw team van leerlingen, in de keuken en in het schoolrestaurant, zorgen voor uw heerlijke maaltijd.

Houd deze pagina goed in de gaten. Eind augustus komen de nieuwe menu's op deze pagina te staan.

 

Wij wensen iedereen een culinaire zomer toe.

 

 

Voor alle menu's geldt: Op basis van beschikbaarheid en wijzigingen voorbehouden. Wij koken voor elk dieet.

Wat staat er de komende weken op het menu ?