Schoolrestaurant Graag Gedaan

Promofilm Schoolrestaurant Graag Gedaan

Hier wordt een Vimeo video ingeladen. We mogen deze video echter alleen tonen als u toestemming geeft voor het plaatsen van social media cookies. Pas uw instellingen aan en herlaad de pagina.

Kranenburg heeft een eigen schoolrestaurant met de naam ‘Graag Gedaan’. Iedere woensdagavond is het restaurant geopend vanaf 17.30 uur. Graag Gedaan is een restaurant met veel gasten uit de wijk. Zo betekenen de school en de wijk iets voor elkaar. De gasten krijgen een uitstekend driegangenmenu voor een lage prijs en onze leerlingen van de brancheopleidingen keukenassistent (KAS) en bedieningsassistent (BAS) werken aan hun leerdoelen.

Bent u benieuwd naar ons restaurant? We nodigen u van harte uit. Een maaltijd kost € 8,50 inclusief een kopje koffie of een glas thee.

Reserveren doet u door een mail te sturen naar: reserveren@schoolrestaurantgraaggedaan.nl. Ook kunt u ons bellen, op nummer: 030-2512492

In schoolvakanties is Graag Gedaan gesloten.

 

 

Wat staat er deze week op het menu?

 

Voor onderstaand menu zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar.

 

Ons menu voor woensdag 29 januari 2020

Voorgerecht:

Carpaccio van rode biet met gerookte forel

Hoofdgerecht:

Spinazie pasta

Gemengde salade

Nagerecht:

Citroen merengue

 

 

 

Voor alle menu's geldt: Op basis van beschikbaarheid en wijzigingen voorbehouden. Wij koken voor elk dieet.

 

Schoolrestaurant Graag Gedaan leidt leerlingen op en blijft gastvrij.

Tijdens de brancheopleiding horeca bereiden en serveren onze leerlingen, in ons schoolrestaurant, een heerlijk menu voor u. Om de leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden naar hun diploma/examinering is er afgesproken dat er niet meer dan 25 gasten plaats kunnen nemen. Met deze limiet aan gasten kunnen wij de leerlingen alle vaardigheden aanleren die nodig zijn voor deze brancheopleiding. Reserveer dus op tijd!

Wat staat er de komende weken op het menu ?

 

Ons menu voor woensdag 5 februari 2020

Voorgerecht:

Heldere runderbouillon met flensjes

Hoofdgerecht:

Hutspot

Sausijsje en jus

Appelcompote

Nagerecht:

Vanillepudding met chocoladesaus

 

Ons menu voor woensdag 12 februari 2020

Voorgerecht:

Waldorf salade met kip, walnoot en ananas

Hoofdgerecht:

Boeuf Bourgignonne

Spruitjes

Gekookte aardappelen

Nagerecht:

Rijstepudding met abrikozen

 

Ons menu voor woensdag 19 februari 2020

Voorgerecht:

Chinese kippensoep

Hoofdgerecht:

Bami Goreng speciaal

Kroepoek, seroendeng, atjar, gebakken ei

Nagerecht:

Bananenkwark