Schoolrestaurant Graag Gedaan

Promofilm Schoolrestaurant Graag Gedaan

Hier wordt een Vimeo video ingeladen. We mogen deze video echter alleen tonen als u toestemming geeft voor het plaatsen van social media cookies. Pas uw instellingen aan en herlaad de pagina.

Kranenburg heeft een eigen schoolrestaurant met de naam ‘Graag Gedaan’. Iedere woensdagavond is het restaurant geopend vanaf 17.30 uur. Graag Gedaan is een restaurant met veel gasten uit de wijk. Zo betekenen de school en de wijk iets voor elkaar. De gasten krijgen een uitstekend driegangenmenu voor een lage prijs en onze leerlingen van de brancheopleidingen keukenassistent (KAS) en bedieningsassistent (BAS) werken aan hun leerdoelen.

Bent u benieuwd naar ons restaurant? We nodigen u van harte uit. Een maaltijd kost € 8,50 inclusief een kopje koffie of een glas thee.

Reserveren doet u door een mail te sturen naar: reserveren@schoolrestaurantgraaggedaan.nl. Ook kunt u ons bellen, op nummer: 030-2512492

In schoolvakanties is Graag Gedaan gesloten.

 

 

Wat staat er deze week op het menu?

 

Ons Schoolrestaurant Graag Gedaan is gesloten.

We houden u op de hoogte wanneer wij weer open gaan.

 

 

Voor alle menu's geldt: Op basis van beschikbaarheid en wijzigingen voorbehouden. Wij koken voor elk dieet.

 

Schoolrestaurant Graag Gedaan leidt leerlingen op en blijft gastvrij.

Tijdens de brancheopleiding horeca bereiden en serveren onze leerlingen, in ons schoolrestaurant, een heerlijk menu voor u. Om de leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden naar hun diploma/examinering is er afgesproken dat er niet meer dan 25 gasten plaats kunnen nemen. Met deze limiet aan gasten kunnen wij de leerlingen alle vaardigheden aanleren die nodig zijn voor deze brancheopleiding. Reserveer dus op tijd!

Wat staat er de komende weken op het menu ?

 

Ons menu voor woensdag 8 april 2020

Voorgerecht:

Rauwe ham gevuld met roomkaas en meloen

Hoofdgerecht:

Tagliatelle met kip en rode pesto

Salade Nicoise

Nagerecht:

Limoncello Tiramisu

 

Ons menu voor woensdag 15 april 2020

Voorgerecht:

Aspergesoep

Hoofdgerecht:

Gepocheerde zalm met hollandaise saus

Spinazie

Pommes dauphines

Nagerecht:

Roomijs met boerenjongens